Güncel Bakiyem , TL
Bakiye Ekle

Başlık

Başlık

Başlık

Sepetinizde bazı ürünler bulunuyor. Hızlı alma işlemi için bu ürünler silinecek. Onaylıyor musunuz?

CS2 Beta Sürümü - CS GO 2 Beta Nasıl Girilir


Birçok CS GO oyuncusunun yıllardır beklediği o an geldi! CS GO 2 çıkıyor! Valve henüz test aşamasında olan CS GO 2 hakkında detaylar paylaştı ve bazı oyunculara deneme sürümünü için şans atıyor. CS2 Beta sürümüne katılabilmek için bazı şartları yerine getirmeniz gerekmekte. CS GO 2 Beta için seçilen oyuncular arasında sizler de yer alabilirsiniz! CS2 Test sürümü şu anda güncel şekilde bazı oyuncular tarafından denenmekte. Counter Strike 2 Beta sürümüne katılım yapabilmeniz için gerekli bilgileri aşağıda sizlerle paylaştık. Hazırsanız başlayalım,

Counter-Strike 2'nin onaylandığı ve altın sürümüne ulaştığı(yayınlanmaya hazır durumda olduğu), ilk kapalı beta sürümünün başlatıldığı açıklandı. 22 Mart 2023 tarihinden itibaren, seçilen bir grup oyuncu, Valve'nin güvenli sunucularında yeni güncellemeyi test etmek için davet edilecek.

Test eden oyuncular Dust2'de Deathmatch ve Unranked Competitive maçları oynama imkanı bulacaklar ve daha sonra daha fazla özellik eklenecek. CS:GO 2 test edenler seçilmiş olsa da, bu kılavuz kriterleri açıklamakta ve diğer oyuncuların sınırlı teste nasıl erişebileceklerini açıklamaktadır.

Counter-Strike 2'deki sınırlı teste erişmek için, Steam üzerinde CS:GO'yu başlatın ve Ana Menü'de beta davetiyesi varsa kontrol edin. Eğer bir pencere beta kaydını sunuyorsa, "KAYDOL"u tıklayın, CS:GO 2 verilerini indirin, Steam'i yeniden başlatın ve Ana Menü'de Sınırlı Test'i seçin.

Şu an açıklanan bilgilere göre, sınırlı beta için kayıt olmanın bir yolu yok. Valve, test edenleri kısmen açıklanmayan standartlara göre seçiyor. Ancak şirket, erişimi genişletmeyi vaat ettiği için yakında bir kayıt sistemini tanıtabilir.

CS GO 2 Beta'ya Kimler Katılabilir?

Valve'a göre, sınırlı test edenleri seçmek için temel standartlar, resmi CS:GO sunucularında oynama süresi, Steam'deki VAC durumu ve güven faktörüdür. Temel olarak, oyunu resmi olmayan topluluk sunucularında oynamayan, herhangi bir ban veya VAC ihlali olmayan hesaplar, Counter-Strike 2 beta testine daha yüksek ihtimalle kaydolacaklardır.

Bir hesabın Valve kriterleriyle eşleşip eşleşmediğini görmek için, Steam'deki Counter-Strike oynama süresine bakın ve hesapta VAC banı olmadığından emin olun. (Steam Ayarları'na gidin, Hesap'ı tıklayın ve sonra VAC Durumu'nu seçin.) Yeni başlayan oyuncular ve kötü Steam durumuna sahip olanlar, CS:GO 2 sınırlı testi için davet edilme ihtimali düşüktür. Aslında, önceki banlar yeni güncellemeye taşınacak, bu da banlanmış hesapların alpha sürümüne de erişemeyeceği anlamına gelmektedir.

CS GO 2 Beta Test Sürümünde Oyuncuları Neler Bekliyor?

Valve sınırlı test süreci hakkında daha fazla gizlilik içinde. Ve bu süreçte birçok hayran cevapsız sorularla karşı karşıya kalmakta. Bu nedenle, bazı konularda netlik sağlamak adına şunlar söylenebilir:

  • Counter-Strike 2 sınırlı testi sadece Steam'de ve Windows cihazlar için mevcuttur.
  • Oyuncular kapalı beta testini topluluk sunucularında oynayamazlar.
  • CS:GO'nun rekabetçi bekleme süresi kapalı beta testine de taşınır.
  • CS:GO 2 envanterini değiştirmenin tek yolu, bunu orijinal oyunda yapmaktır. (Değişiklikler taşınır.)
  • Sınırlı testin kapanış tarihi net değil. Ancak Valve, oyunun piyasaya sürülmesine kadar durmayacak gibi görünüyor.
  • Daha fazla ücretsiz içerik test edenler için yolda: Yeni haritalar, modifikasyonlar vb.
  • Counter-Strike: Global Offensive 2, 2023 yazında PC için piyasaya sürülecektir.

Güncel Blog YazılarıTÜMÜ

Sözleşmelerimizi Güncelledik!

Size daha iyi hizmet verebilmek adına tüm sözleşmelerimizi güncelledik. Üyeliğinize devam etmek için lütfen aşağıdaki sözleşmeleri onaylayın.


Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.
Canlı Destek
Sözleşmelerimizi Güncelledik!

Size daha iyi hizmet verebilmek adına tüm sözleşmelerimizi güncelledik. Üyeliğinize devam etmek için lütfen aşağıdaki sözleşmeleri onaylayın.


Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.