Güncel Bakiyem , TL
Bakiye Ekle

Başlık

Başlık

Başlık

Sepetinizde bazı ürünler bulunuyor. Hızlı alma işlemi için bu ürünler silinecek. Onaylıyor musunuz?

Valorant haritaları gün geçtikçe genişlemekte ve Valorant oyuncularına yeni deneyimler sunmaktadır. Valorant Haritalar ve Haritaların bilgileri hakkında sizlere bu blog yazısını hazırladık. Bu makalemizde Valorant kaç harita var? Valorant haritaları nelerdir? gibi sorularınızı da yanıtlıyoruz. Hazırsanız Haritalara detaylı bir göz atalım,

Valorant Haritaları

Valorant'ta toplam 9 tane harita bulunmaktadır. Bunlar sırasıyla;

  • -LOTUS
  • -PEARL
  • -FRACTURE
  • -BREEZE
  • -ICEBOX
  • -BIND
  • -HAVEN
  • -SPLIT
  • -ASCENT

LOTUS

Kadim güçlerle dolu bir astral geçit içeren esrarengiz bir yapı. Büyük taş kapılar çeşitli hareket olanakları tanıyor ve üç gizemli alana giden yollara açılıyor.


PEARL

Gözalıcı sualtı şehrinde yer alan iki bölgeli haritada saldıranlar savunanları püskürtmeye çalışıyor. Pearl, herhangi ilave bir mekaniğe sahip değil fakat doğal güzelliğiyle ön planda. Omega Dünya'da yer alan ilk haritada, küçük orta bölge veya iki yandaki uzun menzilli koridorlar aksiyon dolu çatışmalara sahne oluyor.


FRACTURE

Çok gizli bir araştırma tesisi, başarısızlıkla sonuçlanan bir radyanit deneyinden sonra ikiye ayrıldı. Haritadaki farklı habitatlar sayesinde iki farklı seçime sahip olan savunanlar, saldıranları kendi bölgelerinde karşılayabilir ya da saldırıyla başa çıkabilmek için hazırlık yapabilir.


BREEZE

Bu tropik cennetteki tarihi yıkıntıları ve deniz kenarındaki mağaraları keşfe çıkın. Ama arkanızı kollayacak ajanlara ihtiyacınız var. Açık alanlarda ve uzun menzilli çatışmalarda buna ihtiyacınız olacak. Dikkati elden bırakmadığınız sürece Breeze'de su akar, yolunu bulur.


ICEBOX

Sıradaki savaş meydanı kutup soğuğunun hüküm sürdüğü gizli bir Kingdom kazı alanı. İki Spike yerleştirme bölgesi de kar yığınları ve metal parçalarıyla korunduğu için keskin nişancılık hünerlerinin önemini vurguluyor. Çelik halatları kendi lehinize kullanarak bir anda düşmanların üstüne çökebilirsiniz.

 


BIND

İki bölge var. Ortası yok. Ya sağı seçeceksin ya da solu. Eee, hepsi bu kadar mı? Tabii ki değil! İki tarafta da saldıranların kullanabileceği yollar ve rakipleri arkadan vurmaya yardımcı olacak tek yönlü ışınlayıcılar bulunuyor.


HAVEN

Terk edilmiş bir manastırın avlusunda kapışan ajanlar üç bölgeyi de kontrol altına alabilmek için birbirini yiyor. Kontrol altına alınacak çok bölge var, fakat savunucuların ele geçireceği fazladan bina daha saldırgan şekilde püskürtme yapabilmeleri için faydalı olabilir.


Ayrıca bakmak isterseniz Valorant Points seçenekleri:


Güncel Blog YazılarıTÜMÜ

Sözleşmelerimizi Güncelledik!

Size daha iyi hizmet verebilmek adına tüm sözleşmelerimizi güncelledik. Üyeliğinize devam etmek için lütfen aşağıdaki sözleşmeleri onaylayın.


Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.
Canlı Destek
Sözleşmelerimizi Güncelledik!

Size daha iyi hizmet verebilmek adına tüm sözleşmelerimizi güncelledik. Üyeliğinize devam etmek için lütfen aşağıdaki sözleşmeleri onaylayın.


Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.