Güncel Bakiyem , TL
Bakiye Ekle

Başlık

Başlık

Başlık

Sepetinizde bazı ürünler bulunuyor. Hızlı alma işlemi için bu ürünler silinecek. Onaylıyor musunuz?

Valorant Nasıl Kayıt Olunur - Valorant Hesap Açma [2024] | Kopazar


Valorant, popüler bir rekabetçi nişancı oyunu olarak oyuncuların dikkatini çeken bir seçenek haline gelmiştir. Eşsiz karakter tasarımları, taktiksel oynanışı ve heyecan dolu maçlarıyla Valorant, çevrimiçi oyun dünyasında büyük bir takipçi kitlesi elde etmiştir. Peki, Valorant dünyasına adım atmak ve bu heyecan dolu deneyimi yaşamak için nasıl hesap açmanız gerekiyor? Valorant hesap açma ve Valorant kayıt olma süreciyle ilgili ipuçları, bu rehberimizde sizleri bekliyor. Siz de Valorant hakkında bilgi sahibi olmak ve bu eşsiz oyun deneyimine katılmak için, rehberimizden yararlanın ve Valorant Nasıl Kayır Olunur sürecini adım adım öğrenin. Hazırsanız başlayalım,

Öncelikle Valorant'ın resmi istesine giriş yapınız.

https://playvalorant.com/tr-tr/

Giriş yaptıktan sonra karşınıza "Hemen Oyna" seçeneği çıkacaktır.

Bu butona ya da sağ üstte bulunan "Hemen oyna" butonuna tıklayınız. 

Karşınıza iki seçenek çıkacaktır. Burada, hesabınız varsa giriş yapınız. Fakat bu rehberimizde hesabınız olmadığını varsayarak hareket ettiğimizden, Riot hesabı oluştur kısmına tıklamanız gerekmektedir.

"Hesap Oluştur" Butonuna tıklayarak işlemlere devam ediniz.

E-mail istenen sayfaya ulaşacaksınız. Burada, hesabınızın bağlanacağı mail adresini seçiniz. Bu mail adresi oldukça önemlidir, hesabınızın güvenliğini bu mail üzerinden sağayacaksınız.

Mail adresinizi girdikten sonra Doğum Tarihinizi giriniz.

Doğrum tarihinden sonra hesabınız için bir kullanıcı adını giriniz. Bu kullanıcı adı oyuna giriş yaparken ihtiyacınız olan ID'dir.

Hesabınız için bir şifre belirleyiniz. Şifrenizi Güçlü bir paralo belirlemeniz önerimizdir.

Hebınız artık hazır! Oyunu indirerek Valorant maceranıza başlayabilirsiniz.

Kopazar olarak Valorant Maceranızda her zaman yanınızdayız! En uygun fiyatlar, anında teslimat garantisi VP'ler Kopazar'da! 

Ayrıca bakmak isterseniz Valorant Points seçenekleri:


Güncel Blog YazılarıTÜMÜ

Sözleşmelerimizi Güncelledik!

Size daha iyi hizmet verebilmek adına tüm sözleşmelerimizi güncelledik. Üyeliğinize devam etmek için lütfen aşağıdaki sözleşmeleri onaylayın.


Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.
Canlı Destek
Sözleşmelerimizi Güncelledik!

Size daha iyi hizmet verebilmek adına tüm sözleşmelerimizi güncelledik. Üyeliğinize devam etmek için lütfen aşağıdaki sözleşmeleri onaylayın.


Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.