Güncel Bakiyem , TL
Bakiye Ekle

Başlık

Başlık

Başlık

Sepetinizde bazı ürünler bulunuyor. Hızlı alma işlemi için bu ürünler silinecek. Onaylıyor musunuz?

Türk oyuncu topluluğunun uzun zamandır beklediği an geldi! Valorant yeni Türk ajan Fade ile daha da ilgi çekici olmaya başladı. Türk oyuncuların heyecanla beklediği haberler nihayet Riot Games tarafından doğrulandı. Valorant'ın yeni Ajanın Türk olduğu kesinleşti. Riot Games aynı zamanda Fade hakkında videolar, görüntüler ve yeni ajanın yeteneklerini paylaştı. Fade Öncü rolünü üstlenerek Valorant'a adım atıyor. Geriye tek bir soru kalıyor: Valorant Türk ajan ne zaman gelecek ?

Fade Skilleri

C - ECEL:

Bir Ecel Kuşan. Ecel'i ileri göndermek için ATEŞ ET. Ecel'i nişangahının baktığı tarafa doğru yönlendirmek için ATEŞ TUŞUNU basılı tut. Ecel gördüğü ilk düşmanın veya dehşet izinin peşine takılır ve yakaladığı düşmanın görüşünü kısıtlar.

Q - MIHLA: 

Bir saf korku yumağı KUŞAN. Fırlatmak için ATEŞ ET. Yumak belli bir süre sonra yere iner. Yumağı yere erken indirmek için TEKRAR kullan. Yumak yere indiğinde açılarak yakındaki düşmanları olduğu yere sabitler. Sabitlenmiş düşmanlar sağır olur ve çürüme hasarı almaya başlar.

E - MUSALLAT:

Musallat olan bir gözcü KUŞAN. Fırlatmak için ATEŞ ET. Gözcü belli bir süre sonra yere iner. Gözcüyü yere erken indirmek için TEKRAR kullan. Gözcü yere indiğinde etkinleşerek görüş menzili içinde kalan düşmanları açığa çıkarır ve hepsine dehşet izi uygular. Düşmanlar gözücüyü yok edebilir.

X - GECE KARANLIĞI:

Kabusun gücünü KUŞAN. Durdurulamaz bir kabus enerjisi dalgası göndermek için ATEŞ ET. Dalgaya maruz kalan düşmanlar dehşet izleriyle işaretlenir, sağır olur ve çürüme hasarı almaya başlar.

Fade Seslendirme

Oyun içerisinde Fade'in bazı replikleri şu şekilde:

  • Ah be abi!
  • Hadi lan, This is funny!
  • Yat aşağıya
  • Boş yapmayın, keep fighting.
  • Look at Viper yani, scary mask
  • Nice work lan!
  • Yok ebesinin nikahı, we forgot the spike.

Fade Ne Zaman Gelecek

Son savaş biletinin bitmesiyle, yeni savaş bileti ve yama oyuna dahil edilecek. Yamayla Yeni Türk Ajanı Fade'de oyuna dahil edilecek. Çıkış Tarihi : 28 Nisan 2022

Fade Tanıtım Videosu ve Oynanış Videosu

VP Alışverişlerinizde en uygun ve en ucuz VP Kopazar'da! 7/24 güvenli ve anında teslim VP Satın almak için   Tıklayınız...


Güncel Blog YazılarıTÜMÜ

Sözleşmelerimizi Güncelledik!

Size daha iyi hizmet verebilmek adına tüm sözleşmelerimizi güncelledik. Üyeliğinize devam etmek için lütfen aşağıdaki sözleşmeleri onaylayın.


Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.
Canlı Destek
Sözleşmelerimizi Güncelledik!

Size daha iyi hizmet verebilmek adına tüm sözleşmelerimizi güncelledik. Üyeliğinize devam etmek için lütfen aşağıdaki sözleşmeleri onaylayın.


Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.