Güncel Bakiyem , TL
Bakiye Ekle

Başlık

Başlık

Başlık

Sepetinizde bazı ürünler bulunuyor. Hızlı alma işlemi için bu ürünler silinecek. Onaylıyor musunuz?

Yeni Assassin's Creed Projelerinin Ayrıntıları Sızdı


Son rapora göre, henüz duyurulmamış dört Assassin's Creed projesine dair detaylar sızdırıldı. Ubisoft, şirketin seriye yıllık olarak geri dönme çabasıyla zaten duyurulan birden fazla önemli Assassin's Creed projesi geliştiriyor. Ancak bu projeler Ubisoft'un Assassin's Creed planlarının sadece başlangıcı olabilir. Sızan oyunlar, franchise'ın bir parçası olarak sunulan daha çeşitli deneyimlerin işaretini veriyor.

Ubisoft, Eylül 2022'de dört yeni Assassin's Creed oyununun geliştirildiğini duyurdu. Assassin's Creed Mirage, franchise için daha kısa ve daha küçük bir geri dönüş olarak görülen 2023'te çıkması planlanan bir oyundur. Diğer projeler ise, sırasıyla feodal Japonya, Kutsal Roma İmparatorluğu ve antik Çin'de geçen Codename Red, Codename Hexe ve Codename Jade olarak adlandırılıyor. İlk iki oyun, Ubisoft'un Assassin's Creed Infinity çabasının bir parçasını oluştururken, Jade ise bir mobil oyun olarak planlanmaktadır.

Insider Gaming'den yeni bir rapor, Ubisoft stüdyolarının, Assassin's Creed'in gelecek yayınları için yeni bir dizi sunum yaptığını iddia ediyor - bunlardan üçü "tam teşekküllü" Assassin's Creed yayınları olacak. Bu üç proje, Ubisoft Chengdu'nun Project Raid'i, 4 oyunculu işbirliği yapılabilen PvE bir oyundur. Ubisoft Sofia'nın Project Nebula'sı, Hindistan, Aztek İmparatorluğu ve Akdeniz'e dayanırken, Ubisoft Annecy'nin Project Echoes'u, Ubisoft'un Scalar bulut teknolojisine dayanan bir çok oyunculu bir oyundur.

Insider Gaming'in raporuna göre, sızdırılan dördüncü proje aslında başka bir duyurulmamış Assassin's Creed oyununun devamıdır. Proje Nexus, bu yılki E3'te duyurulması planlanan bir Assassin's Creed VR oyunudur. Dördüncü oyun ise Project Nexus 2 olarak biliniyor, başka bir VR projesi.

Tüm bunlarla birlikte, bilinen Assassin's Creed projelerinin sayısı ona çıkıyor. Ubisoft'un geçen Aralık ayında duyurduğu Mirage, Red, Hexe ve Jade bulunmaktadır. Sonra Ubisoft'un yine 2021'de duyurduğu çok oyunculu Assassin's Creed oyunu Invictus bulunmaktadır. VR oyunu olan Nexus yakında duyurulacak. Ardından Nexus 2, Raid, Nebula ve Echoes adı verilen dört yeni sızdırılan proje var.

Assassin's Creed sızıntılarının son turu için bir kaynak, Ubisoft'un franchise'a ve diğer büyük franchise'lara "tamamen dahil olduğunu" söylüyor. Ancak bu yeni Assassin's Creed projelerinin yalnızca "sunumlar" olarak bahsedildiğini belirtmek de önemlidir. Ubisoft bu yöne kesinlikle karar vermiş değil ve oyunlar sadece bir söyletiden ibaret olabilir.


Güncel Blog YazılarıTÜMÜ

Sözleşmelerimizi Güncelledik!

Size daha iyi hizmet verebilmek adına tüm sözleşmelerimizi güncelledik. Üyeliğinize devam etmek için lütfen aşağıdaki sözleşmeleri onaylayın.


Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.
Canlı Destek
Sözleşmelerimizi Güncelledik!

Size daha iyi hizmet verebilmek adına tüm sözleşmelerimizi güncelledik. Üyeliğinize devam etmek için lütfen aşağıdaki sözleşmeleri onaylayın.


Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.