Güncel Bakiyem , TL
Bakiye Ekle

Başlık

Başlık

Başlık

Sepetinizde bazı ürünler bulunuyor. Hızlı alma işlemi için bu ürünler silinecek. Onaylıyor musunuz?

Palia Online: Çıkış Tarihi ve Detaylar


Palia, heyecanla beklenen bir MMORPG oyunudur ve heyecanla beklenenler için müjdeli haberler gelmeye başladı. Singularity 6 tarafından geliştirilen bu büyülü dünya, oyunculara benzersiz bir deneyim vaat ediyor. Palia ne zaman çıkıyor? sorusu, oyun dünyasının dört bir yanındaki meraklıların dillerinden düşmüyor. Fakat endişelenmeyin, çünkü Palia Online çok yakında aramıza katılacak! Oyunun çıkış tarihi heyecanla bekleniyor ve şimdiden pek çok oyuncu, bu büyülü maceraya katılmak için sabırsızlanıyor. Siz de Palia çıkış tarihini dört gözle beklerken, oyunun indirme işlemleri için de hazırlıklarınızı yapabilirsiniz. Eşsiz grafikleri, zengin oyun mekaniği ve sürükleyici hikayesiyle Palia, MMORPG dünyasına yeni bir soluk getirecek. Hazır olun, Palia'ya adım atmak için büyülü bir dünyanın kapıları yakında sizin için açılacak!

Palia, Singularity 6 tarafından geliştirilen ve yayınlanan, 2023 yılında piyasaya sürülecek olan ücretsiz bir MMORPG oyunudur. Oyun, huzurlu ve büyüleyici bir dünyada geçiyor ve oyunculara keşfetmek için geniş bir açık dünya, çeşitli görevler ve aktiviteler ve diğer oyuncularla etkileşim kurma fırsatı sunuyor. Oyuncular, kendi karakterlerini oluşturabilir ve Palia'nın büyüleyici dünyasını keşfetmeye başlayabilirler. Oyun, çeşitli bitki ve hayvan türleri, gizemli mağaralar ve eski kalıntılar içeren geniş bir açık dünyayı içeriyor. Oyuncular, görevleri tamamlayarak, zindanlarda savaşarak ve diğer oyuncularla etkileşime girerek deneyim puanı kazanabilir ve seviye atlayabilirler.

Palia Online, oyuncuların diğer oyuncularla etkileşime girmesine de olanak tanır. Oyuncular, birlikte görevler tamamlayabilir, ticaret yapabilir ve hatta kendi topluluklarını kurabilirler. Palia, oyunculara sosyalleşme ve yeni arkadaşlar edinme fırsatı sunuyor. Palia, 2023 yılında piyasaya sürülecek olan ücretsiz bir MMORPG oyunudur. Oyun, huzurlu ve büyüleyici bir dünyada geçiyor ve oyunculara keşfetmek için geniş bir açık dünya, çeşitli görevler ve aktiviteler ve diğer oyuncularla etkileşim kurma fırsatı sunuyor.

Photos Concept 01 village

Palia Çıkış Tarihi

Palia Çıkış tarihi tam olarak bilinmemekte. Fakat Kapalı Beta çıkış tarihi çok yakında!

Palia Kapalı Beta Çıkış tarihi : 2 Ağustos 2023

Palia İndir

Oyun henüz resmi olarak yayınlanmadı. Fakat Palia dünyasında ilk adımı atabilirsiniz. Hesabınızı oluşturarak kapalı betaya katılabilirsiniz. 2 Ağustos gününden önce resmi olarak dosya indirimleri açılacaktır.

Palia'a üye olmak için tıklayabilirsiniz.

Photos Concept Adventure Friends

Palia Karakterleri

Palia'da seçebileceğiniz birçok karakter bulunmakta. Fakat şunu unutmamak gerekir ki, Palia alışılagelmiş bir MMO oyunu olarak karşımıza çıkmamakta. Palia karakterleri şu şekilde:

JEL

Kasabanın terzisi olan Jel'in modaya karşı keskin bir gözü ve tasarıma karşı bir tutkusu vardır. Onun dükkanında tarzınızı değiştirin ve görünüşünün ardındaki ilhamı öğrenmek için onunla arkadaş olun.

JİNA VE HEKLA

Meraklı Jina her zaman yeni bir şeyler öğrenmek ve keşfetmek ister. O ve arkadaşı Hekla, genellikle harabelerde eserler ve geçmişe dair ipuçları için kazı yaparken bulunabilir.

TİSH

Olağanüstü bir mobilya ustası olan Tish, evinizi dekore ederken başlamanıza yardımcı olacaktır. Mağazası, yeni alanınızı süslemenize yardımcı olacak muhteşem mobilyalarla dolu.

ZEKİ

Zeki, köyün esnafı ve ortak malların tedarikçisidir. Daha nadir ve egzotik ürünler mi arıyorsunuz? Zeki ihtiyacın olana sahip olabilir… bir bedel karşılığında.

ASHURA

Ormuu's Horn'un Hancısı Ashura, Palia'ya ilk geldiklerinde herkesin yerleşmesine yardımcı olur. Onun hakkında daha fazla bilgi edinmek ve bazı köylülerin ona neden "Köyün Babası" dediğini öğrenmek için Hana uğrayın.

AUNİ

Auni, hikayeler ve cesaretle dolu ateşli, genç bir köylü! Auni, kasabadaki insanlara posta teslim etmediğinde böcekleri yakalarken veya iyi bir kitapta yeni maceralar bulurken bulunabilir.

EİNAR

Gizemli kökenlere sahip kadim bir varlık olan Einar, çok şey bilir ve çok az şey söyler. Genellikle oldukça ciddi olmasına rağmen, balık tutmaktan veya çakıl koleksiyonundan meraklı bir zevkle bahseder.

HASSİAN VE TAU

Gizemli ve kara kara düşünen Hassian, en sevdiği arkadaş olarak sadık köpeği Tau'ya güvenen uzman bir avcı ve iz sürücüdür. Hassian sana ısınırsa, sana sanatının püf noktalarını öğretebilir.

BADRUU

Bir çiftçi ve bir baba olan Badruu, iyi bir kelime oyununu, harika müziği ve bahçeyle ilgili ipuçlarını paylaşmayı seven arkadaş canlısı bir yüzdür. Onu etrafta görürseniz, “MERHABA!” demeyi unutmayın.


Photos Concept Ruins in the Falls

Palia'da Meslekler

Palia Meslekleri birçok oyuncunun severek yapacağı meslekler olarak göze çarpmakta. Diğer MMO'larda olduğu gibi Palia'da da aktif bir meslek grubu bulunmakta. Gelin bunları inceleyelim:

  • Balıkçılık

  • Oduncu

  • Avcılık

  • Madencilik

  • Böcek Yakalama

  • Aşçılık

  • Mobilyacılık

  • Bahçıvanlık

Palia'da Görüşmek Üzere! Kopazar olarak her oyunda olduğu gibi Palia'da da yanınızdayız!

Palia Key Art Desktop Wallpaper 4K


Güncel Blog YazılarıTÜMÜ

Sözleşmelerimizi Güncelledik!

Size daha iyi hizmet verebilmek adına tüm sözleşmelerimizi güncelledik. Üyeliğinize devam etmek için lütfen aşağıdaki sözleşmeleri onaylayın.


Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.
Canlı Destek
Sözleşmelerimizi Güncelledik!

Size daha iyi hizmet verebilmek adına tüm sözleşmelerimizi güncelledik. Üyeliğinize devam etmek için lütfen aşağıdaki sözleşmeleri onaylayın.


Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.